Cosul de cumparaturi
Vizualizare rapidă
Intra in cont
Cauta
Mai multe
Promotie

Cod unic: NIA160

Ulei de ricin, 10ml

13,00 lei

Pret
  • -0%
  • Pret intreg 10,00 lei
    Transport gratuit de la 400 RON! Cost strandard livrare 21 RON.
    Vrei notificare când Ulei de ricin, 10ml revine in stoc? Apasă aici.

    Uleiul de ricin este un lichid galbui, vascos, extras din semintele de ricin foarte utilizat in industria cosmetica. Cele mai multe dintre beneficiile uleiului de ricin provin ca urmare a concentratiei sale de acizi grasi nesaturati.

    Ingrediente

    100% ulei de ricin presat la rece (Ricinus Communis)

    Proprietati

    Hidratant, calmant, fortifiant, regenerant, antipigmentar

    Mod de utilizare

    Ca ingredient cosmetic, pentru ingrijirea pielii si a parului.

    Precautii

    A nu se lasa la indemana copiilor. A se evita contactul cu ochii.
    Inainte de utilizare este indicat a se efectua un test în pliul cotului, cu cel putin 24 de ore înainte de aplicare.

    A se pastra la loc uscat si racoros, ferit de caldura si lumina soarelui.

    Tara de origine

    India

    Gramaj

    10ml


    Recenzii produs