De ce Natura Essence Boutique?

Ideea de a oferi produse de calitate, preponderent naturale, organice si eco-bio produse în România, la un preț corect, a aparut în anul 2019. Motivația noastră principală a fost dorinţa să creăm un spaţiu de încredere, în care produsele micilor producători locali si nationali pot fi găsite cu uşurinţă. Astfel, călătoria noastră a început prin căutarea produselor potrivite, care să corespundă cu o calitate superioară, cât şi cu nevoile clienţilor. Interacţionând cu ei, încrederea și entuziasmul de a lucra împreună a luat naştere în mod natural, așa că am decis să parcurgem o parte din drum împreună. 

Deoarece punem preţ pe calitate, nu pe cantitate, suntem selectivi cu produsele pe care le vom oferi. Fiecare produs în parte este testat sau degustat înainte de fi prezentat publicului larg. Din acest motiv, dorim să păstrăm nealterat conceptul de butic. Pe scurt, ne luăm angajamentul exclusivităţii: nu vom avea niciodată mii de produse, de la sute de producători! Natura Essence Boutique este despre bunăstarea oamenilor și a naturii, despre povești pe care dorim să le transmitem mai departe.

Natura Essence Boutique este puntea care uneşte produsele de calitate și cele realizate de micii antreprenori români cu oamenii pasionaţi de organic, punând totodată preţ pe sănătatea lor. Înnodăm cele două concepte, iar rezultatul este unul sustenabil, cu şi din pasiune pentru natural. 

Cu ce ne diferenţiem? 

  • Modul în care lucrăm cu producătorii are în vedere obţinerea unui efect pozitiv asupra biodiversităţii. Dorim să oferim produse organice, ecologice şi de ce nu, tradiţionale. Printre furnizorii noştrii se numără şi Mayie, Niavis, Valeputna, si in curand vom mari echipa de colaboratori. 
  • Ne place să credem că suntem mai mult decât simplii reselleri! Suntem promotorii sustenabilităţii, al unui stil de viaţă sănătos şi uneori (mai ales în procesul de degustare) artişti culinari, însă mai presus de toate, suntem pasionaţi de natural. 
  • Organicul este mai mult decât o preferinţă, aşadar Natura Boutique conține numai produse care îşi merită cu adevărat calitatea de ,,bio” sau “top quality”. În acest spaţiu poţi afla tot ce trebuie să știi despre conceptul ,,organic”: Ce anume îl face atât de special, care sunt avantajele față de alte produse din comerţ, dar diferențele? 
  • Calitatea nu începe cu produsele pe care le oferi, ci cu mult timp înainte ca acestea să fie concepute! Prin multă muncă, numeroase cunoştinţe şi experienţă, am reuşit să creăm un spaţiu în care punem preţ pe mediu şi sănătate. 

Susţinem producătorii români

Te frustrează şi pe tine atunci când vezi că majoritatea produselor din comerţ, îndeosebi cele alimentare, sunt importate din alte ţări? Apare inevitabil întrebarea: de ce noi nu putem? Ei bine, dorim să îţi demonstrăm contrariul: există sute de producători români care oferă lucruri minunate, însă singurul lor dezavantaj este că încă nu ai auzit despre ei! Din acest motiv, dorim să îi aducem mai aproape de tine, să descoperi că şi noi putem oferi produse calitative, la un preţ care nu include taxa de brand. 

… şi nu numai!

Deşi unele produse nu sunt ,,Made in RO” (îndeosebi din cauza climatului), suntem într-o continuă căutare să îţi oferim doar ce este mai bun! Aşadar, ne extindem gama de produse mai departe de conceptul ,,tradiţional”, incluzând şi produse exotice, de cea mai bună calitate. Printre acestea vei putea găsi şi diverse pulberi eco (din Baobab, Ashwagandha, Amla, etc.), caju,  quinoa, ulei de cocos şi multe altele. 

Planuri de viitor?

Fiind un concept de familie, suntem mereu atenți la rădăcinile noastre. O creștere solidă are nevoie de rădăcini puternice, deoarece acestea creează stabilitate. Ne extragem puterea din propriile valori: calitatea, fiabilitatea, creativitatea și orientarea către necesităţile clientului. Având o voință fermă de a da întotdeauna ce este mai bun, lucrăm pentru a ne asigura că includerea produselor cu adevărat nataurale în viaţa de zi cu zi se va face chiar şi în viaţa generațiilor următoare.